Semestertider

grillsmiley1

Nu är det semestertider och ingen ordning alls; bloggfritt i går och Veckans Knas utgår i dag. Vad månne det bliva av denna stackars blogg? 😉 Tydligt är det i alla fall att byggnationer, en vältrimmad grill, jordgubbsplockning etc går före nätsurfande i dessa dagar.

När det gäller kommentarer till bloggen så måste jag normalt sett granska och godkänna dessa innan de publiceras (ger möjlighet till censur vid behov 😉 ). Av någon märklig anledning är det ändå två läsare, Gunilla & Kennet, som har lyckats ta sig direkt in på sidan via nå’n slags gräddfil. Hur bär ni er åt? Jag blir lika förvånad och fascinerad varje gång 🙂

Nix, dags att gå ut  i det hyfsat vackra vädret. Ha det gott! / Kramar Semester-Lina

Ett svar på ”Semestertider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *