Semesterkompott

myggmedel

Underbart med semester och vädret är precis lagom vackert 🙂 Det enda som är trist är att jag har fått så ruggigt många beundrare – myggorna 🙁 De gillar verkligen mig och mitt blod och jag hade ju inte direkt varit ledsen om det varit tvärtom… Positivt är dock att fästingarna skyr mig som pesten och det är ju alltid något.

I går gjorde Tommie en otroligt ofiffig grej när han lade fjärrkontrollen till lastbilens baklyft på trappsteget upp till hytten. Varför? För att han skulle trampa på den när han hoppade in i bilen och därmed inte glömma den… Trampade på den gjorde han kanske, men dessvärre glömde han den i alla fall 🙁 Efter drygt två mils körning var fjärrkontrollen långt borta och trots att jag lekte “sakletare” lyser den fortfarande med sin frånvaro. Ack så dumt det blev.

Fjärran från hockey och kalla ishallar konstaterar jag att SSK i går hade säsongens första isträning. Jag var inte där (har växt ifrån det på nå’t vis…) men ett tusental ivriga fans hade hursomhelst letat sig till Scaniarinken. Jag kan verkligen föreställa mig hur de satt där fulla av förhoppningar och med suget efter säsongsstart pirrande i magen. För min del känns det som om hockeyn får ligga på is ett tag till – nu har jag sommar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *