Hänt i veckan

congratulations

Min brorsas sambos son (nu blev det krångligt) Danne blev myndig i går. Otroligt, jag minns tydligt hur vi alldeles nyss (1996 typ) hade vattenkrig i Rissne 🙂 Hoppas hursomhelst att fredagens firande, som jag tyvärr kommer att missa, går lugnt och städat till 😉

Prinsessean Madeleine har förlovat sig med sin Jonas och delar av svenska folket har åter massor att gotta sig åt. Själv förstår jag inte riktigt vad det är som är fantastiskt med det hela; folk förlovar sig ju varje dag i detta land. Kul för sessan dock – kan inte vara lätt att alltid behöva vänta in Victoria. Undrar om Madeleine och Jonas får skaffa barn före kronprinsessan eller om det finns några regler kring det också?! Någon som vet?

I går gav jag mig ut för att plocka blåbär. Detta då det varje gång jag varit på skogspromenad fullkomligen har kryllat av bär. Dessvärre hade de “professionella” bärplockarna hunnit före… Det som tidigare liknat ett blått hav var nu rensat och blåbärsrisen var märkbart tilltufsade av  metalliska redskap 🙁 Efter hård kamp lyckades jag i alla fall få ihop vad jag behövde till en planerad dessert, men mest av allt fick jag myggbett = surt.

Annars intet nytt; är fortfarande ledig och håller som bäst på med förberedelser inför helgens kräftkalas. Jisses vad mycket fåniga attiraljer det finns ute i handeln och det går ju inte att motstå dem alla 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *