Gästspel

fredskalla

Har varit på landet i flera veckor, men gör nu ett gästspel i Sumpan för att handla, tvätta etc. Märkligt vad fort man glömmer; jag höll på att storkna när ett godståg passerade i hög fart. Vilket jäkla liv det förde 🙁 Nä, det är helt klart mera rofyllt och skönare att vara på landet. Till och med stackars Teo verkar deprimerad över att vara hemma igen…

Krukväxten fredskalla (spathiphyllum) måste vara en tålig rackare. Jag har två stycken hemma; den ena fick jag av min första kille på min 18-årsdag (21½ år sedan). Förutom att de lever lääänge så verkar de inte kräva någon skötsel alls – mina lämnades ensamma hemma och utan vatten i 2½ veckor och är ändå hur pigga som helst 🙂 Mera så’na växter till folket; åtminstone till dem (oss) som saknar “gröna fingrar” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *