Nygammalt

Treat

Under 1980-talets senare hälft utmanades hårdrocksbandet Europe av dito bandet Treat om att vara nr 1 i Sverige. De nådde aldrig hela vägen, men på min lista toppade de i alla fall i sin genre. Jag var på flera av Treats konserter, var lite småkär i sångaren Robban Ernlund och lyssnade mig fördärvad på låtarna We Are One och Get You On The Run. Den sistnämnda kan du lyssna på genom att klicka på nedanstående länk http://www.youtube.com/watch?v=bYvPiDfL-mA Pudelstilen känns helt klart något förlegad, men musiken gillar jag fortfarande 🙂

Sångaren Ernlund slutade i Treat 1991 och resten av bandet gick i graven 1993. Jag har inte haft en aning om att de har återuppstått, men det berättade Tommie i går. Tommie har via sina jobb haft kontakt med Ernlund sedan början/mitten av 90-talet, men inte förrän nu kopplat att det var min “gamle” idol. Nu har jag självfallet bett Tommie att framföra att hans fru i sin ungdom var “kär” i den Ernlund hon (jag) aldrig hade träffat. Och så väntar jag  med spänning på ett nytt skivsläpp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *