Tveksam affär

Gynning

Enligt www.aftonbladet.se har Carolina Gynning sålt sina bröstimplantat – till sin sambo. Syftet är hedervärt, för vinsten går till diverse biståndsprojekt, men skälet till att sambon köpte implantaten är mera tveksamt: “Han vill inte att någon ­annan får ta del av min byst” säger Gynning enligt Aftonbladet. Kanske dags att någon upplyser Gynnings sambo om att implantaten inte är/var hennes byst. Det är liksom det som är hela grejen med bröstimplantat; de är fejk = inte äkta. Sambon hade kunnat spara sina 2.000 kr och låtit någon annan stackare få ta del av silikonet, suck…

I övrigt tycker jag att Gynning ska ha en eloge för att hon, till skillnad mot ex.vis Linda Rosing, gjort något vettigt av den uppmärksamhet hon fick genom att visa sitt sexliv i Big Brother. Oavsett om man gillar Carolina Gynnings personlighet eller inte så är hon faktiskt en duktig och driftig tös. För inte skulle väl TV-kanalerna anlita henne gång på gång om hon inte hade något att tillföra?! Nä, det tror jag faktiskt inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *