Trevlig helg

Agra tandoori

Då Tommie har haft en massa jobb har helgen tillbringats hemma i stan. Det har mest blivit lugn och ro, men även en del trevligt umgänge. I kväll var vi och käkade indiskt på Agra Tandoori i Sundbyberg = alldeles utmärkt. Vänlig personal och supergod mat är aldrig fel 🙂 Fast bäst av allt var nog Tommies systerdotter Livia, som satte färg på tillvaron – hon är grymt söt & go’ den flickan.

Vår lille Teo är en märklig figur; han skiljer verkligen på folk och folk. När Tommie är hemma kan han gå ut sent på kvällen, men ändå vakna tidigt för att ljudligt utkräva sin morgonpromenad (av Tommie). Om jag är ensam, och går ut på en tidig kvällspromenad, sover han hur gott som helst tills jag väcker honom någon gång efter 10.00 dagen efter. Märkligt att hans behov varierar så väldigt… Eller kanske är jag så tråkig att det inte är värt att väcka mig, vad vet jag? Jag tycker hursomhelst synd om Tommie som aldrig tillåts sova ut ordentligt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *