Svettigt värre…

Ta Qali Stadion

Ta'Qali Stadium i Valletta, Malta.

Det svenska fotbollslandslaget och Södertälje Sportklubb har en gemensam nämnare (utöver att de båda sysslar med idrott): det finns inga enkla matcher. Kvällens match borta mot Malta borde ha varit en skrattmatch för Sverige, men icke… Krampaktigt och med en stor portion tur, dvs Maltas självmål, vann man med 1-0. Och det sjuka var att man nästan visste att matchen skulle se ut som den gjorde; det är så typiskt svenskt. Tyvärr också väldigt typiskt mitt hjärtas lag, SSK 🙁

Vad gäller SSK så närmar sig elitseriepremiären med stormsteg – den 24 september är det dags att ta emot LHC hemma i Axa Sports Center. Nervositeten och ångesten har inte infunnit sig ännu, men jag  behöver knappast oroa mig. Att vara SSK:are och att ha ångest halva året hör liksom ihop 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *