Galopptorsdag

Täby Galopp2

Som barn och tonåring var jag och min pappaTäby Galopp mer eller mindre varje tävlingsdag; det var där mitt hästintresse en gång fick grogrund. Numera är besöken på galoppen sällsynta (det får bli ändring på det!), men i dag var det i alla fall dags för årets andra besök. I sällskap med de närmaste arbetskamraterna intog jag en god lunch, fick se Alex McLaren-tränade Mazzarin ta sin första placering bland de tre och fick en guidad tur på stallbacken = superkul 🙂 Som grädde på moset fick jag dessutom återse barndomsidolen Christina Odenberg; amatörtränare/jockey men framförallt känd som Sveriges första kvinnliga biskop. Då Christina kände mina föräldrar sågs vi en hel del förr om åren, så det var verkligen ett kärt återseende. En riktigt lyckad dag – så’na gillar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *