Cityliv

Dubliner

Trots att det bara tar 8 minuter att ta sig dit är det ytterst sällan jag åker in till själva kärnan av vår vackra huvudstad. Inte för att jag såg så mycket av själva stan, men i går var jag i alla fall där 😉 Ändamålet var att fira av kollegan Björn, som tänker svika oss andra genom att vara tjänstledig (fy på sig). Efter ett par öl och tvärseriös (hm…) konversation hemma hos en annan kollega, Stuart, bar det av till The Dubliner på Holländargatan. God mat och bra musik förgyllde tillvaron (liksom allas vår clown Janne 🙂 ). När det började bli tunt med folk blidde det en annan irländare; Galway’s på Kungsgatan. En supertrevlig kväll medan stackars Tommie jobbade…

2 svar på ”Cityliv

  1. Ken1 >> Ha ha ha, undrar om Tommie håller med? 😉 Fast det blev faktiskt inte en enda Guinness, jag var för mätt för det liksom. Kram på dig och hälsa lilla familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *