Trevlig helg

SnarkandeSmiley

I går var jag hos brorsan och hans familj för att fira ett par födelse- dagar; brorsonen Sebbes 6-årsdag och mammas 65-årsdag. Vi inledde med fantastiskt goda kräftor och delikata ostar; därefter kaffe & tårta. Och turligt nog blev Sebbe glad över sina Star Wars-tröjor trots att det var ett mjukt paket (min kollega Janne klagade…).

Framåt natten kom en efterlängtad Tommie hem från jobb i Göteborg. Det kändes utomordentligt tryggt och mysigt att ha två snarkande individer (den andre är Teo) i sängen igen – ordningen var återställd 😉

I dag har vi bara tagit det lugnt och egentligen inte gjort någonting, vilket varit superskönt. Medan vi gick till Texas Longhorn och avnjöt en bit mat och lite välkyld Fanta passade Brommapojkarna på att slå Helsingborg borta och det var inte heller fel 🙂 Totalt sett en lyckad helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *