Kärlekstörst

Wook Kundor

Wook Kundor 107 år

Wook Kundor, en 107-årig kvinna från Malaysia, känner sig ensam och vill gifta sig – för 23:e gången. Den 70 år yngre maken befinner sig på ett behandlingshem i Kuala Lumpur och Wook fruktar att han aldrig kommer tillbaka. Innan hon gifter om sig (skilsmässor är tydligen överflödiga?) vill hon dock ge den nuvarande maken en chans: “Jag vill uttrycka mina känslor för honom och berätta för honom att jag är ensam utan honom. Och om han känner likadant, kommer jag att vänta på honom utan att tänka på ett nytt äktenskap” säger Wook enligt www.aftonbladet.se. Wook säger vidare att en eventuell ny make inte behöver vara “lika stilig” som landets premiärminister; hon är främst ute efter sällskap. Jag säger bara: you go girl! 107 år eller inte – ofrivillig ensamhet kan vara oerhört förtärande. Tvåsamhet och kärlek i sin tur kan vara verkliga välgörare 🙂 Lycka till Wook, jag håller stenhårt på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *