När katten är borta…

ShoppingSmiley

I går åkte Tommie till Hässleholm och lämnade sin lilla fru alldeles ensam (nja, förutom Teo förstås). Att sitta ute på landet och göra ingenting är underbart; att sitta hemma i stan och glo en hel helg är förkastligt 🙁 Var tvungen att göra något åt saken = gick med kollegorna Annica & Janne och tog en “macka” på Bishops Arms. Under kvällen träffade jag ett antal bekanta; bland andra ytterligare en kollega (Ylwa). En trevlig kväll i trevligt sällskap 🙂

I dag testade jag temat shopping i Solna Centrum och lyckades för en gångs skull hitta något (brukar inte vara min starka sida…). Passade även på att äta en räksmörgås och promenerade sedan hem – det tog inte mer än en halvtimme. Nu väntar jag med stor spänning på att se om Tommie dragit in mer pengar än jag har förbrukat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *