Bra förutsättningar?

Hockey Smiley

För andra året i rad kommer jag och Tommie att stå över säsongsbiljetter i Axa Sports Center. Det ska erkännas att mitt engagemang i SSK inte är vad det har varit, men ju närmare elitseriepremiären kommer, desto mer börjar tankarna snurra. Förra året var SSK, enligt förhandstipsen, tänkt att bli ett topplag. Framgångarna lyste dock med sin frånvaro säsongen igenom 🙁 I år är SSK ett nederlagstippat gäng och man spekulerar redan i att nye tränaren Peter Popovic blir den förste i sitt slag att få sparken. Kanske innebär olyckskorparnas kraxande att förutsättningarna är bättre än någon- sin? Det känns inte så, men hoppas gör jag förstås ändå 🙂 Nyfikenheten lär stillas något redan på torsdag när det är dags för hemmapremiär mot LHC…

2 svar på ”Bra förutsättningar?

  1. Thomas >> Det låter ju kanon 🙂 Bra att du påminde mig; jag ska plocka fram en uppsättning åt mig & Tommie också! Och så håller vi tummarna för SSK…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *