Raggningstips…

Pain

Brukar låta denna blogg vara min “smärtfria zon” – skönt med en tillflyktsort liksom. I dag har jag dock varit hemma från jobbet p g a denna evinnerliga värk och tänkte därför göra ett litet undantag. Googlade och hittade en bild på en charmig (?) T-shirt med texten “pain makes you beautiful” = smärta gör dig vacker. Shit vilken läckerbit jag måste vara vid det här laget 😉 För att inte tala om alla smärtpatienter på våra vårdinrättningar; där måste det ju formligen svämma över av snyggingar. Dagens tips således: strunta i festen/kursen/puben om du letar partner. Billigare och förmodligen enklare att dra en repa på något sjukhus. Om det är yttre skönhet du söker vill säga…

Dristade jag mig till att vara lite ironisk? Japp! Om det finns något som får en att känna sig riktigt ful och jävlig så är det just smärta 🙁 Det känns på nå’t sätt som att man vissnar från insidan och att det sedan lägger sig som en trist hinna över ens yttre. För att inte tala om den glåmiga blicken man får, usch och fy. Skönt att gnälla lite? Absolut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *