(Bak)Full halvtid

VitFlaggSmiley 

Ansvarskänsla och en viss mognad borde vara självklara ting vid min ålder, men icke. Som jag nämnde i gårdagens inlägg har jag varit på konferens med jobbet och i går kväll blev det god mat och lite (?) dryck i trevligt sällskap. Dessvärre blev det sänggång på tok för sent, vilket medförde att jag försov mig i morse (missade därmed både frukosten och den första konferenstimmen). Jag försökte låtsas att det rörde sig om en medveten försening, dvs att jag helt sonika kapade bort en timme för att inte överstiga min halvtid, men jag tror inte att det var någon som köpte den förklaringen. Till mitt försvar måste jag ändå nämna att det är första (och förhoppningsvis sista) gången jag missat jobb på grund av alltför ihärdigt nattsuddande. Och trots mitt lilla missöde så gjorde jag faktiskt min fulla halvtid; glöm för all del inte det 😉 Skäms? Det gör jag i alla fall 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *