Sportigt & soft med saft

Såpa

Dagen/kvällen har gått i sportens tecken, fast jag kan väl inte direkt skryta med några egna bedrifter (förutom sjukgymnastiken då). Var på Täby Galopp och såg fuxan Mazzarin komma i mål som 5:a = extra havrepengar. Mazzarin delägs av ett par av mina kollegor, som är  snälla och låter en gammal (eller före detta) galoppfantast följa med – tack 🙂

SSK har spelat borta mot Timrå; matchen slutade 1-3. Känns lite bittert då SSK ägde spelet under första halvan av matchen och det var helt jämnt därefter. Som bekant är det dock målen som räknas, och där vart det minst sagt tji 🙁 

Har släppt i väg Tommie på “grönbete” (= utan lilla frun i släptåg) på Sundbybergs senaste tillskott i nöjesgenren – The Cave Rock Club.  Ungdomsfavoriterna (Tommies alltså) L.A.Guns ska spela där i kväll, men jag tror inte att musiken passar mig. Efter konferensen i veckan är det dessutom väldigt skönt att sitta hemma och dricka saft och se dåliga såpor på TV:n = exakt vad jag tänker passa på att göra nu när jag har TV:n för mig själv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *