Oktoberhelg

Thai Amari

I går kväll blev det middag tillsammans med brorsan, hans sambo & lille Sebbe på trevliga och prisvärda Thai Amari i Sundbyberg. Sebbe beställde ananasglass till efterrätt och jag fick smaka; det var den godaste glass jag ätit i modern tid. Den serverades dessutom på ett häftigt sätt, dvs ur en urgröpt ananas = coolt.

I dag har det varit slappt och skönt med en SSK-seger som grädde på moset. Man slog Modo hemma och det målskytte som saknades mot Timrå i torsdags kom i dag i stället: 5-0 med Linus Videll som nöjd tvåmålsskytt 🙂 SSK:s spel i den första perioden överglänste förmodligen allt de presterat i elitserien de senaste åren – superkul att se.

Tommie är på väg till Ystad för jobb och själv sitter jag snällt hemma i soffan och gosar med lille vov. Inte så tokigt förvisso, men jäklar vad jag saknar en helg på landet. Det har blivit alldeles för mycket helgjobb (för Tommie) och alldeles för lite mys framför kaminen och spring på tomten (för Teo). Dessbättre blir det snart andra tider, men nu riktigt känner jag hur tålamodet tryter 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *