Lyckligt otrendig

SadistSmiley

Som alla som känner mig vet så kan man knappast kalla mig särskilt trendig eller anklaga mig för att vara någon modeslav, snarare tvärtom. Ibland avundas jag dem som omedelbart hakar på varje trend och tycks trivas med modet hur det än ser ut. Själv är jag dels feg, men framförallt helt obenägen att sätta på mig så’nt som jag tycker är fult = en hel del. Sedan finns det allt det där som passar “alla andra”, men som jag har ruskigt svårt att applicera på mig själv (lite synd emellanåt).

Efter att ha spanat in tidningen Glamours hemsida www.glamour.se är jag fullt nöjd med att i detta nu vara rejält otrendig. Höstens mode kallar de för “porrlooken” och till våren är det “mormors trosor” som gäller (snacka om kontraster)… Själv finner jag det tämligen osmakligt när modet går ut på att underkläderna skall synas eller t o m bäras som huvudplagg. Nä, fasen vad nice det är att vara påklädd och icke-cool 😉

P.S. Jag tycker trots allt att det är kul att läsa om mode och veta vad som “gäller” och just nu råkar jag vara lite trendig i alla fall; min favoritfärg = lila är nämligen hypermodern 🙂 D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *