Allt har sin tid

Clas På Hörnet

Interiörbild från Clas på Hörnet

Efter att ha arrangerat ett antal stor-julaftnar (som varit mycket trevliga) med mellan 11 och 16 personer har jag & Tommie bestämt oss för att fira en lugn jul på landet i år = ska bli alldeles underbart 🙂 Eventuellt kommer brorsan, hans familj och mamma och äter på julafton, men någon “hysterisk” jul kommer det definitivt inte att bli. För att inte alldeles glömma bort de äldre släktingarna tänker vi i stället gå och äta julbord med dem någon dag före julafton; de hägrande, färdigdukade borden lockar redan. Kanske blir det i 1700-talsmiljö på det eminenta Värdshuset Clas  på Hörnet inne i stan?! Det skulle vara en rätt skön kontrast att köra en lill-jul mitt i Stockholm för att sedan fortsätta ute i ödemarken. Det känns hursomhelst jättebra att ha fattat ett beslut (det var inte jättelätt…). Det som har varit var fint men allt har sin tid och nu är det landet och lugnet som gäller för mig, Tommie & Teo.

/ Storkelina  – pensionerad festfixare som planerar i god tid 😉

2 svar på ”Allt har sin tid

  1. Åh vad ni kommer att få det skönt!!! Säkert får ni en VIT jul också, då menar jag inte ni så klart, utan naturen!

  2. Gunilla >> En vit jul låter bra 🙂 Och jag menar förstås också naturen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *