Hemmakväll i sällskap

Dukat bord

I går var det bara dukat för tre, men köket, bordet, stolarna, tallrikarna och servetterna var i alla fall desamma som på bilden ovan 😉 Det blidde en tämligen lugn och städad middag med vännen Stolle – därefter ödesmatchen mellan Sverige och Danmark. Hur var matchen då? Ingen aning då jag ägnade större delen åt ett telefonsamtal med en ledsen väninnna…

Efter mat och fotboll lyckades vi telefonledes lotsa hit ytterligare några gäster: Johan, Ellinor och deras 60 kg tunga bullmastiff vid namn Simpson. Vår lille Teo på knappt 9 kg så rätt fundersam ut när hans hem invaderades av en gigantisk och morrande varelse, men det hela avlöpte slutligen väl 🙂 Att vår vanligtvis rumsrena vovve kände sig nödgad att revirpinka mitt på vardagsrumsgolvet kunde vi dock ha viss förståelse för. När Simpson dök upp var det i Teos ögon (och nos) förmodligen att jämställa med att få 6-7 bostonterrierkillar på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *