Mirakelkrämen

Mirakelkrä

Så gott som dagligen blir man genom massmedierna överöst med reklam och heta tips om hur man blir vackrast, “yngst” och smalast. Sådant intresserar mig normalt sett inte – mest för att jag inte tror på reklamen. Till syvende och sist handlar det om att “lura” pengar av missnöjda kvinnor (och män) i den ständiga jakten på perfektionism.

Nu har jag i alla fall gett vika för yttre påverkan i form av en TVdokumentär. I denna fastställde hudläkare att en viss kräm är “en av få icke receptbelagda hudvårds- produkter som faktiskt minimerar fina linjer, stora porer och rynkor” (dvs typiska ålderstecken). Läkarna beskrev till och med resultatet som “häpnadsväckande”. Detta lät lite halvseriöst tänkte jag och bestämde mig för att testa “mirakelkrämen från England” (ja, den har omnämnts så): Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum. Redan efter ett par dagars användning var jag så vansinnigt nöjd med mina 30 ml à 345 kr att “beroendet” var ett faktum.

Kollegan Stuart (“mirakelmannen”), nyss hemkommen från England, har just levererat 3 nya flaskor till priset 440 kr (mycket prisvärt). Få saker gör mig så nöjd som att göra en riktigt bra affär, men jag kan ärligt säga att krämen är värd sitt svenska ordinarie pris också – så härlig är den 🙂 Tack för hjälpen Stuart och kom ihåg att jag är först i raden när köerna börjar ringla sig utanför din dörr inför nästa resa; det lär väl bli så när mitt skönhetsserum har börjat verka ordentligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *