Norgeskämt?

Obama

Jag tillhör dem som är klart positivt inställd till Barack Obama som amerikansk president, men… Hur i helsike kunde den norska Nobelkommittén förära honom med Nobels Fredspris 2009?! Obamas strävan efter internationell diplomati och samarbete mellan människor uppges utgöra den huvudsakliga grunden för utnämningen, men kommittén har även fäst stor vikt vid hans ambitioner om och arbete för en kärnvapenfri värld. Ambitioner och drömmar i all ära, men vad är det han faktiskt har uträttat? Det känns lite som att dela ut pokalen innan loppet har körts; märkligt…

2 svar på ”Norgeskämt?

  1. Elin >> Vilken tur, för det lär komma mera 🙂 Och jag älskar DIG för att du skrev sådär 😉 Många kramar / Storken (som övar inför en viss flygtur i januari)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *