Från “Ankdammen”

Ankdamm

För ett tag sedan var jag en aning sträng mot “snackisen” Anna Anka; detta utan att ha sett ett enda avsnitt av serien Svenska Hollywoodfruar. Faktum är att jag med enbart lösryckta kommentarer, vilka publicerats i diverse tidningar, som grund dömde ut henne rakt av (fy på mig). Eftersom jag vill och försöker vara en rättvis person fick jag en smula dåligt samvete – kollade därför på Hollywoodfruarna i går kväll. Vill inte påstå att jag plötsligt älskar Fru Anka eller delar hennes värderingar, men visst har hon en viss charm/glimten i ögat emellanåt. Skulle dock inte vilja vara anställd hos henne; ordet empati verkar inte existera i hennes vokabulär. Stackars den trädgårdsmästare som varit illvillig (?) nog att förstöra hennes gräsmatta = den hade fått bruna fläckar. 40.000 dollar skulle hon ha för “kalaset”… Den mannen lär få jobba gratis ett bra tag för att arbeta av sin skuld 🙁

När det gäller de andra fruarna, dvs Agnes-Nicole Winter och Maria Montazami, så framstår de som avsevärt mer sympatiska. Om de är så smarta låter jag dock vara osagt… Tyckte hursomhelst lite synd om Fru Montazami, som fram till alldeles nyligen varit tvungen att be sin make om lov för att köpa ex.vis en inredningsdetalj. För de flesta av oss är det rätt självklart att man själv bestämmer över sina inköp och endast diskutererar större utgifter med en eventuell partner. Att tjäna sina egna pengar är inte så tokigt ändå; det hade tydligen Montazami också kommit på = hon hade skaffat ett deltidsjobb (grattis, grattis) 🙂

/ Sundbybergsfrun

2 svar på ”Från “Ankdammen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *