Fredagsmix

Ulla Winbladh

Värdshuset Ulla Winbladh i sommarskrud

Julbordet med familjen är nu bokat – det blir på Värdshuset Ulla Winbladh på Djurgården. Valet var ganska enkelt; Ulla Winbladh är nämligen ett av få (och riktigt bra) ställen i Stockholm som serverar sitt julbord nästan in i det sista = till och med den 23 december. Fick dessutom ett mycket trevligt bemötande i samband med bokningen och så’nt piggar ju alltid upp.

SSK gjorde i går en helt okej bortamatch mot serieledarna HV71. Det blev förvisso förlust (4-2 till HV71) men ingen överkörning och det var vackert så. Passar förresten på att komma med ett hett tips till alla SSK:are: vänd tabellen uppochner och njut 😉

Tommies jobb medför ytterligare en helg hemma i stan, suck… Nu är det dock inte långt kvar på hans Sanktanturné = bättre tider stundar. Jisses vad man längtar till stugan, tomten, kaminen, lugnet och känslan där uppe i Hindersbo. Trots att vi bara har haft vårt paradis i drygt ett år har jag redan svårt att fatta vad vi brukade göra förr. Det känns faktiskt himla torftigt med avgaser när man har ett annat och bättre alternativ 🙁

Eventuellt blir det en “macka”Bishops Arms med kollegan Annica i kväll; regnar det alltför mycket kryper vi ner i varsin soffa och ugglar i stället.  Det är i vilket fall helt underbart att det är fredag och två lediga dagar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *