Tala är silver…

Läppar

Det är rätt fascinerande hur ett och samma ord kan ha helt olika innebörd för olika individer. I går snackade jag med en kille, som jag känner sedan många år, och sade något om “vår relation”. För mig är en relation något man har till allt och alla man relaterar till på något sätt; för personen jag pratade med lät det som att jag minst antydde att vi hade ett sexuellt förhållande (han sade förvisso inte det, men det kändes så…). Efter en smärre sågning kände jag mig hyfsat missförstådd, men hann dessvärre aldrig förklara mig 🙁 Med tanke på att vi talade helt skilda språk var det i och för sig kanske lika bra det – jag har tyvärr en ruskig förmåga att bara krångla till saker ännu mera när jag försöker rätta till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *