Kanonhelg

Sanne2

"Vår" lilla Sanne är inte liten längre...

I fredags kom jag, Tommie & Teo iväg till landet i skaplig tid och det blev precis lika underbart som jag hade föreställt mig 🙂 Fredagskvällen ägnade vi enbart åt att värma upp huset och slappa = skönt.

På lördagen ägnade vi dagen åt diverse aktiviteter och framåt kvällen tittade några middagsgäster in: Monica, Sanne & “inventarien” Stolle. Mat, dryck, prat, pilkastning & nattkrocket stod på schemat och det var mycket trevligt. Monica & Stolle vann pilkastningen onödigt enkelt, men vi andra kommer säkert att få chansen att revanschera oss 😉

I morse när vi vaknade hade gästerna redan gett sig av och lugnet var återställt. Landet är bara bäst, men trots att vi egentligen var inställda (eller snarast krävde) en helg för oss själva så kunde vi inte motstå tanken på att träffa Sanne (och de andra 😉 ). Sanne och hennes syster Kim var oss mycket kära när de var små och att det gått 4½ år utan att vi setts är en katastrof 🙁 Det får helt enkelt bli bättring framöver!

2 svar på ”Kanonhelg

  1. Åh det var verkligen så kul att träffa er igen!!! 🙂
    Klart vi måste ha revanch, jag vill ha det i krocket i alla fall eftersom det gick sååå bra för mig. haha
    Hoppas vi ses snart igen! 🙂 hälsa Teo och “pöket”
    Kram /sanne

  2. Sanne >> Superkul att träffa dig också 🙂 Du var dig till och med lik; möjligen något mera mogen 😉 Klart du ska ha revansch i både pilkastning och krocket! Och krocket är faktiskt enklare om man spelar det liiiite tidigare på natten, vi kanske kan prova det nå’n gång… Teo & “pöket” (se inlägg den 2 april…) hälsar tillbaka / Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *