Att lyssna på

Insidan

På vägen till och från landet lyssnar jag & Tommie gärna på ljudböcker; för närvarande är det Insidan av Liam Norberg som gäller. Boken handlar om Liam Norbergs väg från hängiven kampsportare till yrkeskriminell och är så här långt en mycket positiv överraskning. Faktum är att varken jag eller Tommie var särskilt imponerade av Norberg innan, snarare tvärtom, men boken är riktigt bra. Den är dessutom författaruppläst, vilket ger ytterligare en dimension till innehållet. Det är stor skillnad att höra den som skrivit en text läsa den mot att höra någon annan göra detsamma.

En stilla undran: beror Tommies plötsliga fascination för ljudböcker på att han äntligen har kommit på ett sätt att få tyst på sin fru? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *