Helgmix

Grimsta IP

Grimsta IP

Är nu hemma igen efter ett par dundersköna dagar på landet; jag lyfte knappt ett finger på hela helgen 🙂 En klar fördel med den här årstiden är att man kan vara inne och slappa med gott samvete. Det är ju inte så ofta man “måste” vara ute för att ta vara på det vackra vädret…

Tre Kronor avlutade Karjala Cup med att låta sig förnedras av Finland; matchen slutade 7-0. Att ett gäng klasspelare (?) går in i en landskamp med så dålig inställning är rent ut sagt pinsamt. Inför kommande OS hoppas jag att flertalet av dagens lirare får lämna laget till förmån för spelsugna och motiverade grabbar = Bengt-Åke Gustafsson måste gräva djupare i sina gömmor.

DIF slog Assyriska i dagens allsvenska kvalmatch och hänger således kvar i högsta serien ytterligare en säsong. Ska erkänna att jag inte hade blivit ledsen om DIF hade åkt ur, men förmodligen var det bra för Stockholms-fotbollen att de blev kvar. Om både Bajen och DIF hade blivit förpassade till spel i division 1 hade AIK och Brommapojkarna fått stå för alla “heta” huvudstadsderbyn. Alla som någon gång har besökt Grimsta IP vet hur hett det skulle ha blivit (typ iskallt) 🙁

2 svar på ”Helgmix

  1. Nu glömde du en viktig sak igen!!!

    AIK tog “dubblish”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *