Svinaktigt

SprutSmiley

Massvaccineringen mot den nya influensan A(H1N1), ofta kallad svininfluensan, pågår för fullt – i den mån det finns något vaccin vill säga. Vaccinet är en bristvara och många människor tillhörande de så kallade riskgrupperna får vänta; detta medan ex.vis politiker i Uppsala och hockeyspelare i Leksands IF fått förtur. Inom vissa landsting prioriterar man att vaccinera barn trots att barnen i sig inte utgör någon riskgrupp.

Enligt min mening är ovanstående bedrövligt och vissa (inte barnen och deras föräldrar!) borde skämmas 🙁 Att våra landsting saknar enhetliga bestämmelser/ riktlinjer är också vansinnigt, men föga förvånande. Förhoppningsvis tar dock våra beslutsfattare lärdom av rådande kaos så att vi står bättre rustade inför eventuella framtida pandemier…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.