Lördagsmix

SnarkandeSmiley

Tommie har jour denna helg, som alltså tillbringas hemma i stan. Gårdagens uteliv är ett minne blott; i kväll är det hemmets lugna vrå som gäller. Nina har varit här för att kolla på hockey och äta en bit mat och det var mycket trevligt 🙂 Att SSK torskade hemma mot DIF var däremot mindre kul…

Har upptäckt att vår lille Teo har en lös tand – hans inbokade “tandläkarbesök” om en dryg vecka kommer med andra ord inte en dag för tidigt. Jag hoppas att han inte har ont av det, men tycker ändå att det är SÅ jobbigt att han inte kan berätta hur det känns. Usch 🙁

Härnäst blir det lite TV-tittande och tidig sänggång – en god natts kvalitetssömn skulle helt klart sitta fint. I bästa fall slipper jag mardrömmar också; på slutet har jag drömt om allt från kollegor (riktigt ruggigt 😉 ) till galna grannar (hu!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *