Trevlig helg

Brüno

Dagen var lugn och härligt lång för min del medan Tommie hade en del jobb. Framåt kvällen bar det av till Skälby och brorsan Åke med familj, och det var på tiden (long time no see liksom…). Som tur var lyckades jag och Tommie pricka in rätt dag och blev spontant bjudna på en härlig middag = lövbiff, potatisgratäng och goda grönsaker. Supertrevligt och mysigt att träffa allihopa 🙂

I går kväll kollade jag & Tommie på filmen Brüno av och med underbare Sacha Baron Cohen. Även om handlingen och miljöerna var annorlunda kände man igen sig mycket från en annan film – Borat (med samme huvudrollsinnehavare). Brüno bjöd på en hel del sjuka scener och goda skratt, men kändes annars mest som en upprepning av föregångaren. Med min sjuka humor tyckte jag trots allt att den var sevärd 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *