Höstväder & så’nt

Mörker

Hösten med dess färgsprakande träd kan i många avseenden vara jättevacker – de senaste dagarnas väder har dock varit allt annart än vackert. Det är synd, för allt det våta och råkalla förstör helheten 🙁 Inte ens Teo vill vara ute; man får i stort sett släpa ut honom på promenader…

Har just sett matchen SSK-Timrå och kan, trots seger med 4-3 i sudden death, inte vara annat än besviken. Bottenkonkurrenterna Timrå (Sanne vet vad vi kallar dem) var urusla och man borde ha vunnit under ordinarie matchtid, surt. Nästa gång har man Skellefteå borta och det lär krävas bättring om det ska bli några poäng då.

Tidigare under kvällen knallade jag bort till Åhléns för att köpa en ansiktsmask på 15 ml. Det är märkligt hur svårt det är att bara köpa en liten grej för hastigt och lustigt hade jag samlat på mig ett gäng “viktiga” saker. 15 ml ansiktsmask krävde plötsligt bilhämtning, bra konstigt det där 😉

Snart blir det ett avsnitt Hell’s Kitchen med karismatiske (?) Gordon Ramsay och hans adepter. Kan ibland tycka lite synd om deltagarna som drabbas av Ramsay’s heta humör, men samtidigt vet alla vad programserien går ut på: Ramsay’s utbrott och sågningar. Den som ger sig in i leken får leken tåla och det är faktiskt ingen som är tvungen att vara med = jag tillåter mig att njuta vidare av underhållningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *