Surt med vått

AjaBajaSmiley

Skrev redan i går om det rådande höstvädret, vilket i sig är tämligen deprimerande. Än mer uppgiven känner man sig, som fotgängare, när bilister av den hänsynslösa sorten passerar. Det är långt ifrån alla som bemödar sig med att sänka farten ens vid större vattenansamlingar = skitdåligt 🙁 Fast egentligen krävs det inga större “vattendrag” för att man ska få sig en dusch av gråtonat och avgaskryddat slaskvatten. Det räcker oftast med att det regnar ute och det verkar det vara ytterst få som tänker på. Nää, att kasta sig hit & dit och åt sidan för att undvika att bli blöt är ingen höjdare; särskilt inte när man redan har fullt sjå med att kryssa mellan “kvarglömda” (?!) hundbajshögar…

Icke att förglömma: alla hänsynsfulla bilister, som det också finns en hel del av – en varsin ros till dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *