SÅ klantigt…

Arg2Smiley

I går medan Tommie var på rymmen skulle jag vara duktig och uppgradera hans bokföringsprogram. Bara att stoppa i en cd och köra; superenkelt. Eller rättare sagt – det borde ha varit det. Två års bokföring försvann fjärran ut i cyberrymden = gick inte att rädda (jag som trodde att brorsan kunde fixa precis allt när det gäller datorer) 🙁 Och värst av allt: superklantiga jag hade inte gjort någon säkerhetskopia. Hade jag gjorde det (som varje annan vettig människa hade gjort) skulle det inte ha varit några problem, men nu måste allt matas in på nytt. Usch, det är verkligen vidrigt att vara så här förbannad och besviken på sig själv. Kan dock säga att när allt är inne i systemet igen kommer det att a) säkerhetskopieras på löpande band samt b) inhandlas en extern hårddisk.

2 svar på ”SÅ klantigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *