Uteliv & inneliv

TV-Smiley

Fest med jobbet i går och såväl maten som sällskapet var av utmärkt kaliber 🙂 Några turer på Stockholms pubar hanns också med; på Glada Stinsen blidde det lite värmning inför festen och på Limerick var vi två tappra (mirakelmannen & mirakel- kvinnan) som “värmde ur” efteråt. En trevlig kväll/natt, men det räcker med en så’n om året = trött i dag…

Har precis låtit mig bjudas på thaimatThai Amari i Sundbyberg. I sällskap med brorsan och hans familj åt jag, sippade på en coca cola (gudomligt) och avslutade med cocosglass (grym). Precis vad jag behövde efter att ha sett SSK få stryk av Färjestad med 5-1 och dessutom fick Tommie en gnutta sömn i lugn och ro (förutom telefonen som ringde, Teo som bökade runt i sängen och ungarna som skrek utanför fönstret då) mellan alla jobb.

I kväll blir det bara mys i soffan, vilket känns alldeles underbart efter gårdagens strapatser. Det skulle helt klart ha varit ännu bättre om inte Tommie behövde flänga runt på en massa jobb, men jag har ju i alla fall Teo och det är inte fy skam 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *