Lite av varje

 

TOY

En gammal klassiker, superfräscha tuggummit TOY,  gör comeback i dagarna. TOY tillverkades av Marabou mellan 1934 och 1998 och är lika med barndom och nostalgi = alldeles, alldeles underbart 🙂

Svenska Dagbladets Bragdguld 2009 gick till skidskytten Helena Jonsson – jättekul! Samtidigt som jag gläds med Helena kan jag dock inte låta bli att fundera över Magdalena Forsbergs långa och lyckosamma karriär som skidskytt. Trots smått osannolika framgångar blev det aldrig något bragdguld för Magda och det känns fortfarande lite bittert 🙁

Fåfänga kan visa sig bli riktigt dyrköpt; Solange Magnano (Miss Argentina 1994) gjorde i dagarna en skönhetsoperation för att få fastare rumpa, men komplikationer tillstötte och Solange miste livet. Oerhört tragiskt och onödigt för en kvinna som enligt vännerna “hade allt”…

Som äkta maka har jag till sist gjort en insats: adventsstjärna & ljusstakar är nu på plats = jag är uppgraderad till fantastisk 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *