When I Need You

Celine Dion

För någon vecka sedan ramlade jag över ett avsnitt av Idol, där den helt fantastiska Reza Ningtyas Lindh framförde gamla världshiten When I Need You. Rezas framträdande gjorde mig tårögd och allt sedan dess har låten gått på högvarv i mitt arma stackars huvud. Det är helt enkelt så’n jag är – jag blir som besatt oavsett om det gäller sport, musik, en maträtt eller det motsatta könet. Ordet lagom existerar inte i mitt vokabulär, utan “allt eller inget” är mottot 😉 För närvarande är läget “allt” påkopplat vad gäller nämnd låt och jag kan lyssna på den om och om igen och hur många gånger som helst. Klickar man på nedanstående länk får man höra Celine Dions tolkning av min nygamla favoritballad: 

http://www.youtube.com/watch?v=OglNPNPWvSo

Ett svar på ”When I Need You

  1. Marie >> Aha, kan det vara DÄRFÖR jag fick den på hjärnan?! 😉 Jag tänkte aldrig på att du sjöng den, men Tommie kom just ihåg 🙂 Visst är den fin? Ska prova att sjunga den för Peter i morgon = jag åker väl ut med huvudet före från Mosebacke… Kul att du berättade, jättekram till dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *