Äntligen fredag

Mosebacke

Har verkligen sett fram emot kvällens spelning med Peter Murphy’s Carver Combo och blev därför mycket besviken när Tommie ringde och sade att den var inställd (gitarristen har svininfluensa). Desto gladare blev jag några timmar senare när det visade sig att man lyckats skaka fram en vikarierande gitarrist. Jag/vi är således på igen = till Mosebacke 🙂

Annars intet nytt under stjärnorna = samma man, samma hund, samma hem, samma låt (When I Need You) och samma pizza (har bara ätit en sort de senaste 10 åren…). Enformigt? Inte ett dugg! När jag hittat något jag verkligen gillar har jag absolut ingen lust att chansa och riskera att få nå’t sämre ex.vis en äcklig pizza 😉

Nä, nu är det dags att samla lite krafter inför kvällen och dessutom se till att spara några till morgondagens gröt- och glöggkalas hos Patrik & Erica 🙂 Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *