Gröt & så’nt

Glögg

Gårdagskvällen på Mosebacke blev jättelyckad och den vikarierande gitarristen i Peter Murphy’s Carver Combo klarade sitt uppdrag med bravur 🙂 Fick även se Tommie släppa loss på dansgolvet samt den socialdemokratiska politikern Ines Uusmann digga till ett för mig okänt band = kunde inte ha blivit bättre 😉

Är nyss hemkommen från kvällens trevliga gröt- och glöggkalas hos vännerna Patrik & Erica. Förutom olika sorters glögg (i massor) och gröt bjöds det på hembakade pepparkakor och lussebullar, choklad, frukt, nötter och en tänd brasa = härlig jul- stämning. Gott var det, men så här i efterhand känner jag mig mest som en uppsvälld och däst badboll…

Efter SSK:s mirakulösa upphämtning mot HV71 i torsdags följde man i dag upp med en hemmatorsk mot bottenkollegan Brynäs. Så svagt och så typiskt SSK, tyvärr 🙁 Den enda trösten är att vi inte längre behöver gräma oss över att ha varit tvungna att tacka nej till gratisbiljetter (tack iallafall Göran!) till dagens match – vi missade väl inget direkt.

2 svar på ”Gröt & så’nt

 1. Nej Helena
  Ni missade inget förutom att jag fick på Bengt Melin en SSK tröja på läktarn. EN BEDRIFT MÅ JAG SÄGA.
  Han är nämligen den värsta gnagare man kan tänka sej.
  Årskort på herr o dam fotbollen, hockeyn och innebandyn ( där tillsammans med Jocke) vilket säger det mesta……
  Han satt hela matchen med tröjan på. STORT.

  Ha de gott
  Göran

 2. Göran >> Ha, ha, ha, DET var stort!! Undrar vad jag skulle tyckt om det hela om jag varit gnagare… Till hans försvar dock: AIK & SSK spelar inte i samma division i någon av grenarna. Om man bortser från kommande kvalserie alltså 🙁 Kram och ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *