Min “lille” flyttkarl

Tommie

Tommie, som sparar till tomteskägg, och hans lastbil är populära i flyttkretsar

Som jag tidigare har nämnt så blir det inte landet förrän i morgon 🙁 Tommies syster flyttar i eftermiddag/kväll och behöver sin brorsas assistans (och bil?). Själv slipper jag undan så’na där besvärligheter – duger liksom varken till flyttstädning eller som flyttgubbe…

I morgon blir det ytterligare en flytt för Tommies del då han ska köra våra nya “på-landet-grannars” flyttlass på plats. Och på sätt och vis hjälper jag också till lite; jag sitter fram i lastbilen och ser till att den inte blir alltför baktung 😉 Hursomhelst så ska det bli kul att de nya grannarna (en chaufförskollega till Tommie och hans sambo) kommer på plats och i bästa fall kan deras hund vara något för Teo att leka med. Det skulle vår lille svartvite garanterat gilla 🙂

Ha det gott! / Storkelina

2 svar på ”Min “lille” flyttkarl

  1. Camilla >> Nämen det ska du inte ha; det var inte alls meningen! Tänk så här i stället: vad skönt att Tommie får vila lite emellan och att det inte blir två flyttdagar i rad då oxå 😉 Hoppas allt är bra med dig och familjen – vi hörs angående fika nästa vecka. Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *