Min nya idol

 

Idol-Erik

Nu har jag sett Calle och Erik göra sina sista framträdanden i 2009 års upplaga av Idol och jag säger som Tommie: “Om inte Erik vinner så är det nå’t fel på folk”. Ja, jag tycker faktiskt så (sorry Sanne m.fl). Calle må vara jättesöt, rar och en mycket kompetent sångare, men… Erik har det och en alldeles unik röst = riktig star quality. Grattis Erik, du bara MÅSTE ha segern som i en liten ask 🙂

4 svar på ”Min nya idol

  1. Sanne >> Du var mig en envis rackare! Men okej då, du är väl gammal nog (hm…) att få ha en egen åsikt 😉 Kramis

  2. Å’ dessutom så ser han ju nästan ut som Bryan Adams!!! Håller för övrigt med dig i allt denna gång, han var “outstanding”. Ibland råder rättvisan! /G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *