Välkomna!

BondgårdsSmiley

I dag flyttar våra nya grannar på landet in på underbara gården Annelund och jag/vi ber att få hälsa Jennifer, Crippa, vovven Rocky och två små kissar (vet ej namn och kön, så ruskigt oartigt av mig…) hjärtligt välkomna till paradiset 🙂 Jag, Tommie & Teo ska göra vårt yttersta för att vi inte ska behöva vara med i TV 3:s Grannfejden redan nästa säsong (vi kan väl vänta nå’t år åtminstone?!) 😉

När jag ändå skriver om Annelund vill jag passa på att önska de tidigare grannarna lycka till i framtiden. Affe & Solan, vi kommer att sakna er! Hoppas och tror dock att ni kommer att få det minst lika fint i Valdemarsvik och om/när vi har vägarna förbi hör vi förstås av oss.

/ Storkelina – lantisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *