Äntligen vinter

Devisys_0020_L_m

Äntligen börjar det likna vinter, det vill säga snön & kylan har kommit till stora staden Stockholm. Det är verkligen helt underbart när det kommer lite vitt på marken och man slipper se allt det gråa, tråkiga och slaskiga 🙂

I dag har jag testat mina nya broddar (“Tvärstopp” av märket Devisys) för första gången. Det ska bli fantastiskt skönt att slippa halka omkring och halvt slå ihjäl sig = jag skiter fullständigt i alla omogna (just det Tommie m.fl) killar som tycker att det är “tantvarning” med broddar. Och förresten är det väl inget fel på tanter?! 😉

Har insett att det snart är jul och riktigt njuter av att inte känna någon som helst stress. Jag & Tommie kommer att vara solo ute på landet och jag ser verkligen fram emot det. Att bara få äta gott, koppla av och göra precis vad vi känner för en julafton känns lyxigt och nästan lite overkligt. Det enda orosmolnet är att jag inte är säker på att tomten hittar oss där ute i skogen…

2 svar på ”Äntligen vinter

  1. Välkommen i “de stadiga på fotengänget” (trots blixthalka)!

    Tomten hittar ALLTID fram!!

    Kram /tant G

  2. Gunilla >> Känns utmärkt att vara med i det högintelligenta stadiga-på-foten-gänget 🙂 Och tack snälla för din försäkran om tomten; nu känner jag mig alldeles lugn 😉 Kramisar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *