Ny karriär?

DatorSmiley

Varje gång jag & Tommie åker hem från landet blir vi smått deprimerade; vi vill ju egentligen inte alls komma hem till stan :(Att vara “där uppe” är sann livskvalitet medan livet här hemma mest blir en ständig längtan “dit upp”. I våra fantasier har vi faktiskt redan bosatt oss i Hindersbo, men det finns ett litet aber: min arbetssitutation. Det kryllar ju inte direkt av jobb utanför Stockholm = jag gnuggar geniknölarna för att komma på idéer om lämplig sysselsättning. Nå’n som har några heta tips?! Annars får jag väl börja blogga på allvar, dvs skriva om viktiga (hm…) saker som jetset-liv, nakenhet, läppförstoringar, sex och allehanda skandaler. Allt man skriver behöver väl inte nödvändigtvis vara sant? Fantasi har jag i massor, så jag skulle antagligen kunna spruta ur mig diverse “läsvärt” trams på löpande band. Kanske skulle vara en bra idé? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *