Manligt mode?

Glamour

Kille som visar halva bröstkorgen...

Enligt tidningen Glamour så inspireras herrmodet alltmer av det kvinnliga modet. På catwalken visar de stora modehusen nu män med leggings, markerade midjor, djupt urringade tröjor, byxdressar, scarfs, haremsbyxor, kuvertväskor etc. Jag inser att jag förmodligen är fruktansvärt gammalmodig, men jag tror att jag skulle svimma om Tommie (eller nå’n annan jag gillar) skulle spöka ut sig på det sättet. Nä, jag föredrar helt klart lite mer maskulina (gärna sportiga 🙂 ) killar/män. Att det blir allt vanligare att killar sminkar sig, även i andra sammanhang än vid scenframträdanden, är illa nog… åtminstone märkligt nog 🙁

/ Storkelina – den mossiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *