Ingen mösstjej…

xx 008

Under mitt snart 40-åriga liv har jag aldrig varit ute i värre väderlek än på hemväg från jobbet i dag. En halvtimmes promenad i snöstorm var ingen “hit” direkt; ingen mössa (ack så fåfängt och obegåvat) – ögonen fulla med snöflingor (såg inte ett skit…) – isbitar  fastnade och tyngde ner ögonfransarna – jag såg inte vart trottoaren var = ramlade ut på vägen ett par gånger – dyngsura och KALLA byxor osv. Det hela toppades med en snöhög som frusit fast mitt på skallen = folk skrattade medlidsamt åt mig. Om jag hade varit någorlunda fiffig hade jag kommit på att jag hade en luva (på min munkjacka) som hade varit lämplig att dra över huvudet, men så kul skulle jag tydligen inte ha det 🙁 Kan bara konstatera att mössa och halsduk  helt klart är bra-att-ha-prylar samt att jag aldrig mer kommer att hem i dylikt väder, dvs det blir garanterat taxi nästa gång..

Bortsett från dagens katastrofpromenad känner jag mig annars pigg igen – det positiva med sviterna efter influensavaccinet är att de tycks vara snabbt övergående. Ser nu fram emot morgondagen och en helg på landet = massor av härlig snö att pulsa runt i :)Det sägs att det har snöat ca tre gånger så mycket där som här så det blir väl en del för Tommie att skotta gissar jag. Hm, undrar just vad lilla jag ska göra under tiden? 😉

Kramisar / SnöLina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *