Julafton

TomteSmiley

I dag är det julafton och min julkapp till alla läsare är att jag besparar er från ett mastodontinlägg om jungfru Maria, Jesus och gänget. Är jag inte vänlig så säg?! 😉

Efter julbord på Ulla Winbladhs (mycket trevligt, framförallt sällskapet 🙂 ) bar det av upp till landet i går kväll. Vi kom upp strax efter tolvslaget och möttes av en inomhustemperatur på ca 3 grader – coolt. Efter att ha packat upp all mat och öppnat våra julklappar (det var faktiskt redan julafton om än en tidig sådan…) satt vi uppe och kollade på Prison Break till ca 04.30. Raggsockor, ett par filtar, lite närhet, eldning i kaminen och vips så hade vi 20 grader = kunde gå och lägga oss.

I dag kommer vi att fira en jul helt utan traditioner; vår jul var liksom i går. God mat och mycket mys ska det dock bli och jag säger bara: det är helt jäv*la underbart att vara här! Har dessutom just läst att tystnad är absolut nödvändig för människans överlevnad och tystnad kan man få hur mycket som helst av här uppe. Ja, detta trots att folk upplever mig som en pratglad rackare (hm, själv förstår jag inte alls vad folk menar) 😉

TomteKramar  / Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *