Stöldgods

Tjuv

Den 27 november var jag på årets vinterfest med de anställda i Hästsportens Hus – vi höll till i festlokalen Parken III. I snart en månad har jag varit ovetande om att jag plockat med mig delar av festlokalens inredning hem; jag upptäckte det i går kväll. Det ömmade på baksidan av höger lår och jag var naturligtvis tvungen att pilla lite där. Jag rev till och vad jag först trodde var en en sårskorpa visade sig vara en sticka från den stol jag satt på vid middagen. Till saken hör att jag fick en rejäl sticka den där kvällen i november och delar av den kom ut meddetsamma. Efter att ha försökt “operera” bort eventuella rester, men utan att hitta några, gav jag till sist upp. Trodde att hela stickan var borta, men så var uppenbarligen inte fallet 🙁 Sorry Parken III – det var inte alls meningen att knycka en halv (minst!) stol 😉

/ Storkelina – den tjuvaktiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *