Välkommen “lilla” Flisan!

Flisan & gänget

Teo & Tommie kollar så att Flisan sköter sig

I fredags ringde kusinen/vännen Monica och frågade om jag & Tommie hade plats för en inackordering under årets första vecka. Jodå, det hade (har) vi, så i dag anlände den ursöta och knappt 4-åriga golden retrievertiken Flisan.

Nu har det gått några timmar sedan husse, matte och den övriga familjen åkte vidare för skidsemester i Orsa och läget är stabilt. Flisan roar sig friskt ute i snön (hon får komma in ibland också 😉 ) och Teo verkar tycka att “nytillskottet” är rätt intressant. Han har t o m med visat sig villig att leka med den unga damen 🙂 Vi ser således fram emot en härlig vecka på landet och Flisan har antytt att även hon gillar semester emllanåt – från familjen då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *